+36 (70) 562-9404  1214 BUDAPEST, II. RÁKÓCZI FERENC ÚT 142.  kriszta@boldogkozpont.hu

boldogkozpont_1.jpg

idez.jpg

Mi megmutatjuk, hogy tudsz BOLDOGan élni.

A BolDog Központban arra tettük fel az életünk, hogy segítsük azokat, akik alternatív vagy kiegészítő terápiát keresnek egy betegségükkel vagy problémájukkal kapcsolatban, vagy egyszerűen csak előrelátóan az egészségüket szeretnék megóvni az immunrendszerük megerősítésével. 
Nálunk egyedülálló módon a kiskedvencek előtt is nyitott a központ.

boldogkozpontkucko1.jpg

 

 

Egy pár mondat magamról...

fogkoleszedeskutyaknak2_1.jpgIrházi Kriszta vagyok, Lia és Gréti gazdija. Elsősorban drága szőrös barátaim állandó jelenlétének köszönhetően rengeteget tanultam a feltétel nélküli szeretetről, a felelősségről, arról a különleges állat és ember közti kapcsolatról, amit csak egy kutyagazdi ért meg igazán.  Ők tereltek rá arra a spirituális útra, amiben végre magamra leltem. Előtte ugyanis, mint oly sokunkat, engem is elsodortak az anyagi világ csapdái, én is csak a miértek és az útkeresés világában éltem, amit hiába kerestem annyira, nem találtam. 

De szép lassan elkezdtem változni. Először olyan közismert ősi módszereket kezdtem el tanulmányozni, mint a Reiki és Tetha Healing, de igazán Dr. Rife rádiófrekfenciás terápiája megismerésekor éreztem azt, hogy ezzel szeretnék igazán foglalkozni. Ez az Én utam! Amit igazán kerestem, hogy az ősi módszerek és a forradalmasított orvosi technikák segítségével hozzásegíthessem a kis kedvenceket és az embereket is ahhoz, hogy visszaszerezzék az egyensúlyt és újból összhangban éljenek Önmagukkal, egymással a világgal, és ezáltal pedig harmóniában éljék mindennapjaikat.

 

Ahogy a Barátaim látnak...


“Krisztát sok éve ismerem, a kutyás lelkünk hozott minket össze. Vidám és optimista személyisége már az első pillanatban megmutatkozik, munkájában mindig a maximumra törekszik, és ami legalább ilyen fontos, bárikor lehet rá számítani. A másokon való segíteni akarása irányította őt új hivatása felé, amiben biztos vagyok, hogy ugyanúgy nagy sikereket fog elérni, mint eddigi vállalkozásaiban, hiszen csodálatos tiszta szándék vezérli őt. Nála te is és a kis kedvenced is biztonságban lesztek és megkapjátok Kriszta minden tudását és hozzáértő gondoskodását.”
D. Nagy Kriszta, operatőr

 

“Ha olyan emberről kéne beszélnem, aki imádja a kutyákat, akkor Kriszti az első ember, aki eszembe jut! Mióta ismerem, a kutyusai körül forog a világ, ők az ő családja. Ők, mert mindig többen vannak.  A kutyái irányították őt a gyógyítás világába is, hiszen egy szerető gazdinak fontos a kutyája egészsége. Bárkinek szívből ajánlom őt, ha azt szeretné, kis kedvence jó kezekben legyen! Kriszti a legjobb választás!“
Wolf Regina, sminktetováló

 

“Van egy kutyabarát inkább kutya rajongó NŐ a barátnőm kinek neve Krisztina. Mindenki különleges valamiben, hiszem, hogy minden embernek a földön van valamilyen küldetése, álma. Barátomnak a küldetése az állatok megsegítése gyógyítása, több különleges technológiával. Nem ismerek mást rajta kívül, aki ennyi időt, energiát, pénzt és szándékot-erőt tenne bele ebbe a különleges küldetésébe. Legyen áldás az ő munkáján, ami nem munka, inkább szerelem. Sok sikert az úton! Egy rajongód csak szerényen.”
Szilágyi Szilvia Holisztikus tanácsadó