+36 (70) 562-9404  1214 BUDAPEST, II. RÁKÓCZI FERENC ÚT 142.  kriszta@boldogkozpont.hu

Rife kis kedvenceknek

bemer_uj_03.jpgHiszünk benne, hogy a kutyusuk átveszik gazdijuk rezgéseit, és így sokszor tükröt tartva nekik betegségükkel jeleznek, hogy valami nincs rendben velük. Ezt felismerve nálunk akár egyszerre vehet részt a terápián a gazdi kis kedvencével, ezen a speciális rádiófrekvenciás kezelésen, mely teljesen fájdalommentes.

A terápia hasonlóan, mint az embereknél, egy állapotfelméréssel kezdődik, amellyel a kis állat teljes testében lévő kórokozók  rezgési frekvenciáit látjuk.(nem betegséget)
A mérés egy perc alatt elvégezhető. A mért frekvenciák beazonosítása után, egy plazma generator segítségével kivezetjük őket a testből.

Mikor ajánljuk kis kedvenceknek a rife  terápiát?
    • Betegségek megelőzésére, immunrendszer erősítésére
    • Bőrpanaszokra, erős szőrhullásra
    • Szemölcsök, árpa kialakulásnál
    • Gyulladásoknál (fül, fogíny, torok, izület, tüdő…..stb.)

A terápia nem helyettesíti az állatorvosi kezelést!

Állapotfelmérés és rife technológia
használata kb.1-1,5 óra: 8.000,-/alkalom

allatiterapiak_01.jpgBemer lovaknak

A Bemer-terápia hozzájárul a lovak teljesítőképességének növeléséhez, és csökkenti a szállítási és verseny okozta stresszt, ezért a lovas sportoknál nagy segítséget jelenthet a ló egészségének a megőrzésében. Kezelés alkalmazása teljes mértékben biztonságos, a ló egyéni méreteihez igazítható, és kimondottan az istálló napi rutinjához lett tervezve.

A Bemer kezelés pozitív hatásai:
    • Elősegíti a regenerációt és felépülést
    • Csökkenti a stresszt
    • Javítja a szövetek víztartását
    • Támogatja a gyógyulási folyamatokat

 

LOGO-BEMER_1.jpgVásárlással, bérléssel vagy terápiával kapcsolatban keresse fel BEMER partneri oldalamat itt: https://krisztina-irhazi.bemergroup.com/hu

Fogkő leszedés kutyusoknak

fogkoleszedeskutyaknak1.jpgEmmi Pet ultrahangos fogkőleszedés

A kutyáknál is nagy problémát okozhat a fogkő megjelenése, amit már 2 éves koruk körül észlelhetünk. Tapasztalataink alapján a kutyák 70 %-át érinti ez a probléma. Ezért fontosnak tartjuk a fiatal állatokat is hozzászoktassunk a fogkefe használatához, ugyanis a rendszeres fogtisztítással megelőzhető a fogkő kialakulása. Az Emmi Pet ultrahangos fogkefe használatával eltávolítható az ételmaradék, a lepedék, elpusztítja a baktériumokat.

Mit okozhat, ha nincs ápolva a kutyus foga?

    • Elszaporodnak a szájban lévő baktériumok, amik a bűzös leheletért felelnek és a legrosszabb esetben szívbetegséget is okozhatnak,
    • evési problémák merülhetnek fel,
    • rossz közérzetet, lázat  okozhat.

 

Mi a menete a fogtisztításnak?

A kezelés kb. 1 órát vesz igénybe.
A kezelés során semmilyen bódító, nyugtató gyógyszert nem adunk a kutyának, és nyugodtan ehetnek is a kezelések előtt. A folyamat során fogkrémet juttatunk a készülékre, majd az a kezelendő fogakhoz érintjük úgy, hogy  közben nem kell mozgatni a kefét, és súrolni a fogakat, ugyanis a fogkrémen keresztül az ultrahang tisztítja meg a fogakat. 

A fogkrém használata igaz beindítja a kutya nyálelválasztását, de ez teljesen normális folyamat. A fogkrém lenyalása nem okoz gondot a kutyának. A fogkő fellazítása után depurátorral történik a fogkő lepattintása. Ezt követően fertőtlenítés következik.

A kezelés sikeressége nagyban függ a kutya viselkedésétől, és a fogkövesedés mértékétől. Több évig elhanyagolt fogak állapotán sok esetben már csak orvosi beavatkozás segíthet! Ilyen esetekben az orvosi ellátás után az Emmi Pet használatával megelőzhető a további lepedék és fogkő képződése.

 

Mikor nem végezhető el az  Emmi Pet ultrahangos fogkefe használata?

emmi-pet-fogkefe.jpg
    • Minden tisztítás megkezdése előtt a kutyusok egy általános vizsgálaton esnek át (nem orvosi vizsgálat). Amennyiben úgy látjuk, hogy nem megfelelő az egészségi állapota a kezelés nem elvégezhető. Ilyen pl: beteg, levert, lázas kutya...

Bármilyen komoly fogászati rendellenesség esetén orvosi vizsgálatot és kezelést javasolunk.

    • ha nincs beoltva és nincs oltási könyve,
    • ha a kutya agresszív és harap.

Fogkő leszedés ( 1óra) : 10.000.-/ alkalom