+36 (70) 562-9404  1214 BUDAPEST, II. RÁKÓCZI FERENC ÚT 142.  kriszta@boldogkozpont.hu

Mi az a BEMER terápia?

boldogkozpontbemer123.jpgA BEMER® egy olyan elismert orvostechnológiai eszköz, mely a világon egyedüliként képes hatékonyan stimulálni a testünkben levő mikrokeringést

A mikrokeringés rendkívül fontos része a vérkeringésnek, ugyanis a teljes vérkeringés 74%-át fedi le. Nagy szerepe van a sejtek oxigén- és tápanyag ellátásában, illetve az anyagcserebomlás termékeinek elszállításában. Ezáltal hozzájárul az immunrendszerünk megerősítéshez, mely alapfeltétele testünk gyógyulási és regenerálódási folyamatainak. (Itt van egy gyógyulás, de itt az immunrendszerről beszélünk, ez maradhat gondolom)

Mi történik akkor, ha korlátozott a mikrokeringésünk?
Sajnos a mikrokeringésünk az idő múlásával folyamatosan gyengül. Ráadásul a modern kor számos káros környezeti hatása (zaj, stressz, mozgásszegény életmód, egészségtelen táplálkozás) pedig jelentősen gyorsít ezen a folyamaton. Így azt vesszük észre, hogy az immunrendszerünk gyengül, csökken a teljesítőképességünk, könnyebben elkapjuk a betegségeket, amikből lassabban tudunk kikeveredni.

Milyen betegségek esetén javasolt kiegészítő
terápiaként a BEMER terápia?

- Fájdalomkezelés
- csontok és izületek kezelése
- allergia, asthma
- diabetes
- keringési zavarok
- migrén
- anyagcsere zavarok 
- alvászavarok
- bőrbetegségek
- potenciazavar
- fülcsengés

Mire számíthatunk a Bemer kezeléskor?

bemer_uj_02.jpgA Bemer terápia egy tökéletesen fájdalommentes fizikai érterápia, ahol stimuláljuk a korlátozott vazomóciót (az erek mozgását) és így javítjuk a mikrokeringésünket. 
A legnagyobb előnye, hogy pontosan a szervezet fiziológiai folyamataira hangolható, így természetes módon képes befolyásolni az emberi test működését, mely által javul a teljesítőképességünk, erősödik az immunrendszerünk, ritkábban kapunk el betegséget, és gyorsabban regenerálódik a szervezetünk.

Tudományosan igazolt
27 % -kal gyorsabb vazomóció
29 % -kal jobb véreloszlás a kapillárisokban
31 % -kal gyorsabb vénás elfolyás
29 % -kal magasabb oxigén-kinyerés

A fenti adatok a 30 napos kezelés után elért legnagyobb értékek. Forrás: R. Klopp; Institut für Mikrozirkulation Berlin; 2010

Bemer terápia ára: 4.000,-/ alkalom

 

LOGO-BEMER.jpg

Vásárlással, bérléssel és terápiával kapcsolatban

keresse fel BEMER partneri oldalamat itt: https://krisztina-irhazi.bemergroup.com/hu