+36 (70) 562-9404  1214 BUDAPEST, II. RÁKÓCZI FERENC ÚT 142.  kriszta@boldogkozpont.hu

A mindennapi életünkben nap mint nap számos baktériummal, vírussal találkozunk, melyek szerencsés esetben semmi panaszt nem okoznak, hisz alapban megtalálhatóak a szervezetünkben, illetve elszaporodásukkal a testünk megbirkózik. Azonban, ha a hétköznapi stressznek vagy a lelki traumáinknak köszönhetően lemerült az immunredszerünk, akkor ezek a paraziták elszaporodhatnak és különböző betegségeket okoznak. Sajnos sokszor már csak akkor vesszük észre a jelenlétüket, ha komolyabb probléma merül fel.

Mi is az a Rife Technológia?

boldogkozpontrife2kriszta.jpgA Rife technológia egy rádiófrekvenciás közérzetjavító szolgáltatás, mely nemcsak nekünk, hanem egy speciális mérőeszköz segítségével, most már kiskedvenceink számára is segítséget jelenthet.

Dr. Royal Raymond Rife (1888-1971) tudós, biokémikus, mechanikai és elektromos kutató, felfedező speciális mikroszkópjainak köszönhetően fedezte fel, hogy minden betegséget keltő mikroorgazmus (baktérium, vírus, parazita, gomba) sebezhető egy speciális rádiófrekvenciás besugárzással, ami az emberi és állati sejtekre nem, csak a kórokozókra van hatással.

Ennek a behatásnak a következtében a kórokozó sejtfala meggyengül, felhasad és a kórokozó elpusztul. Több mint 70 éve létező technológia, mely segíti a test gyógyulását, az orvosi kutatások és bizonyítások alapján.

Azonban fontos tudni, hogy a Dr. Rife technológia nem helyettesíti a szakszerű orvosi ellátást és terápiát, így ez kiegészítő kezelésként is működhet mind ember, mind kisállat esetén.

Mikor ajánljuk a kezelést?

    • Immunrendszer erősítésére, betegségek megelőzésére
    • Pajzsmirigy problémákra
    • Szemölcs, herpes, árpa kialakulásánál
    • Aknék és egyéb bőrproblémák esetén
    • Gyulladások kialakulásánál (fül, fogíny, torok, izület, tüdő…..stb.)

Mire számíthat a terápián?

boldogkozpontrife.jpgElőször is egy finom tea mellett kicsit elbeszélgetünk, majd részletesen ismertetjük a kezelés folyamatát, így pontosan érthető lesz, hogy a kezelés alatt milyen folyamat játszódik le a szervezetben.
Ezután jön az állapofelmérés, melynek alkalmával a testben található kórokozók rádiófrekvenciáját mérjük be egy speciális F-Scan mérőeszközzel. Ez azt jelenti, hogy rezgési frekvenciát látjuk, nem pedig egy konkrét betegséget. Ezután beazonosítjuk a kórokozókat és egy plazma generátor segítségével kivezetjük a testből azokat. Dr. Rife technológiával fizikailag tehermentesítjük a testet, ezzel elősegítve azt, hogy az immunrendszer meg tudjon erősödni.
Fontos, hogy a kezelés orvosi kontroll mellett történik, így az orvos által előírt gyógykezeléseket, vizsgálatokat ugyanúgy folyatatni kell.
A terápia időtartama, azaz hogy hányszor kell megismételni a kezelést mindig az Ön vagy kisállata jelenlegi egészségügyi állapotától függ, ugyanis azzal is érdemes tisztában lenni, hogy aki kisállattal él együtt, fokozottabban van kitéve parazitafertőzéseknek.

 

boldokkozpontrifekriszta.jpg

Áraink:

Állapotfelmérés és rife technológia használata kb. 1,5 - 2 óra:  15.000,-/alkalom

Rife technológia alkalmazása kb. 1 óra: 8.000,-/alkalom